Επισκεφθείτε την νέα μας ιστοσελίδα στη διεύθυνση  www.lrms.gr

 

Διαβάστε το πρόγραμμα του 2017 -- Επιστημονικές Εκδηλώσεις 2017 

Με ιδιαίτερη χαρά σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του Εργαστηρίου Έρευνας Παθήσεων Μυοσκελετικού Συστήματος.

 

Το Εργαστήριό μας,  έχοντας συμπληρώσει πάνω από 30 χρόνια λειτουργίας, επιχειρεί να κάνει ένα δυναμικό άνοιγμα στην ηλεκτρονική εποχή και να μοιραστεί με συναδέλφους την εμπειρία, την εξειδικευμένη γνώση και τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα στον τομέα των μεταβολικών παθήσεων των οστών.

Παράλληλος στόχος είναι η και η ενημέρωση του κοινού σε αυτές τις παθήσεις, με έμφαση στην Οστεοπόρωση και την Οστεοαρθρίτιδα. Παρέχονται γενικές πληροφορίες, νεώτερα δεδομένα στον τρόπο αντιμετώπισης καθώς και σχετικές συμβουλές για διατροφή και άσκηση.

Για να εξυπηρετήσουμε και τους δύο αυτούς στόχους, η ιστοσελίδα διαχωρίζεται σε 2 τμήματα. Ένα τμήμα που θα έχει ενημερωτικό χαρακτήρα και θα απευθύνεται σε όλους όσους θα θέλουν να γνωρίσουν την ιστορία, το προσωπικό, τα τμήματα και τις δραστηριότητες του εργαστηρίου και ένα δεύτερο, που απευθύνεται ειδικά στους ιατρούς οι οποίοι θα επιθυμούν να έχουν πρόσβαση στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα του εργαστηρίου, στα ερευνητικά πρωτόκολλα που εξελίσσονται και στις δημοσιεύσεις που έχουν προκύψει από τις ερευνητικές και κλινικές εργασίες μας.

Επίσης θα παρέχεται  η δυνατότητα στους ιατρούς που το επιθυμούν να έχουν άμεση επικοινωνία με το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του εργαστηρίου και να συζητούν μαζί τους δύσκολες ή σπάνιες περιπτώσεις.

 

Ελπίζουμε η επικοινωνία να γίνει πιο ζωντανή, αποδοτική, ευχάριστη και επωφελής για όλους.

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς
Ισμήνη Δοντά

Καθηγήτρια Πειραματικής Χειρουργικής Έρευνας